Spreekuur – MC de Linde – Kerkrade

Passie, emotie en leven

MC de Linde - Lindenhof 1 - 6463 GL Kerkrade - 

Spreekuur

Spreekuur informatie

De praktijk is op werkdagen geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur. Van 13.00 uur tot 15.00 uur is er een middagpauze en heeft de assistente tijd voor administratieve werkzaamheden.

In de praktijk wordt gewerkt volgens een afspraken spreekuur; er is dus geen inloopspreekuur.

Het afspraken spreekuur is dagelijks van 8.00 uur tot 12.00 uur en ’s middags van 15.30 tot 17.00 uur.

Voor een afspraak, waarin een hulpvraag of enkele korte vragen behandeld kunnen worden, wordt 10 minuten gereserveerd; heeft u meer tijd nodig, bijvoorbeeld in verband met een gesprek of een kleine chirurgische ingreep, laat dit dan weten zodat daarmee in de agenda rekening kan worden gehouden.

Belt u de assistente tijdig wanneer een afspraak niet kan doorgaan. De praktijklijn wordt veel gebruikt en kan dus wel eens bezet zijn. U helpt de assistente door de gesprekken kort te houden.

Informatie over specifieke spreekuren

Indien u een huisbezoek noodzakelijk vindt, vragen wij u vriendelijk dit vóór 10:00 uur te laten weten zodat er een goede planning gemaakt kan worden inzake het rijden van de visites. Omdat er in de praktijk betere onderzoeks- en behandelingsmogelijkheden zijn, is het indien mogelijk beter om naar de praktijk te komen. (De huisarts rijdt geen visite indien er een vervoersprobleem is. )

(Er is een telefonisch spreekuur tussen 15.15 uur en 15.30 uur. U kunt dan bellen voor korte adviezen en vragen die telefonisch afgehandeld kunnen worden (045-5454822). In het algemeen is het moeilijk Uw klacht telefonisch te beoordelen; het kan daarom soms nodig zijn om alsnog een afspraak voor het spreekuur te maken.)

Bloedprikken

Maandagochtend t/m donderdagochtend wordt er op afspraak bloed geprikt in de praktijk.