Medewerkers – MC de Linde – Kerkrade

Passie, emotie en leven

MC de Linde - Lindenhof 1 - 6463 GL Kerkrade - Tel:045 546 61 61

Medewerkers

Hanssen

Huisartsen praktijk Hanssen is een solo praktijk, gevestigd in medisch centrum de Linde te Kerkrade.  Het vaste team bestaat uit 4 assistentes, 5 praktijk ondersteuners en een praktijkmanager.

Sinds Januari 2021 is de zoon drs. T Hanssen in het maatschap.

In de praktijk zijn 4 doktersassistentes werkzaam. Alle assistentes zijn gediplomeerd en hebben dus scholing gehad om goed te kunnen beoordelen hoe er ten aanzien van uw klacht(en) gehandeld moet worden.  Dit houdt in dat de assistente nagaat of er een consult vandaag, over enkele dagen of zelfs een spoed consult/visite gepland dient te worden. Om dit goed te kunnen inschatten kan het dus nodig zijn dat de assistente aanvullende informatie vraagt. Dit is dan alleen bedoeld om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. Daarnaast kunnen zij u vaak reeds een goed advies geven.

Verder verrichten zij allerlei medisch-technische handelingen tijdens het assistente spreekuur. Denk bijvoorbeeld aan het maken van een hartfilmpje, het aanstippen van wratjes, het meten van uw bloeddruk etc.  Naast het assistente spreekuur is er ook het CVRM-spreekuur. Dit is bedoeld voor patiënten die bekend zijn met bijvoorbeeld verhoogde bloeddruk, verhoogde cholesterol waardes of patiënten die familiair belast zijn met b.v. hart en vaat ziekte. Het spreekuur wordt gedaan door de assistente. Voorafgaand aan deze afspraak wordt er bloed geprikt, deze uitslag wordt tijdens het consult met u besproken. Verder wordt de bloeddruk gemeten en indien nodig wordt een hartfilmpje gemaakt.

Naam assistente Aanwezig op
M. Holzken Maandag, woensdag ochtend en donderdag
D. Janssen Maandag, dinsdag en vrijdag
C. Ramaekers Donderdag en vrijdag
W. Essers Maandag t/m vrijdag

 

Verder werken we in de praktijk met verschillende praktijkondersteuners. De praktijkondersteuners begeleiden u bij chronische ziekten  of bij psychische problemen.  Een praktijkondersteuner werkt onder supervisie van de huisartsen en overlegd indien noodzakelijk.

Praktijkondersteuner: Aanwezig op: Soort werkgebied:
D. Koning Maandag en vrijdag ochtend Diabetes Mellitus en CVRM
A. Tillmans Dinsdag en op vrijdag ochtend Geestelijke gezondheidszorg
L. Habets Maandag Ouderenzorg
B. Elhebri – Buurs Maandag en woensdag Diabetes Mellitus en Astma/COPD
M. Keller  Dinsdag en donderdag   COPD en stoppen met roken
V. Zeguers Vrijdag Geestelijke gezondheidszorg Jeugd