Algemeen – MC de Linde – Kerkrade

Passie, emotie en leven

MC de Linde - Lindenhof 1 - 6463 GL Kerkrade - Tel:045 546 61 61

Algemeen

Algemene informatie over de praktijk

Medisch Centrum de Linde is een gezondheidscentrum met verschillende disciplines. Het centrum bestaat o.a. uit twee verschillende huisartsenpraktijken, een apotheek en fysiotherapie. Voor de overige disciplines verwijzen we u naar de homepagina.

Nieuwe inschrijvingen

Indien u zich wilt laten inschrijven in de praktijk van dokter Hanssen, kunt een inschrijfformulier verkrijgen aan de balie of downloaden via de website onder het kopje ” formulieren ”.¬† De assistente neemt uw inschrijving vervolgens in behandeling. U ontvangt nadien telefonisch of per e-mail een bevestiging wanneer uw inschrijving voldaan is.

NIVEL

Sedert 2012 neemt de praktijk deel aan de zorgregistratie via het Nivel.

Doel van het Nivel is om met behulp van zorggegevens een compleet beeld te krijgen van de gezondheid en zorg in de Nederlandse samenleving. Het Nivel verzamelt hiervoor zorggegevens van een grote groep eerstelijns zorgverleners in Nederland. De resultaten van deze registratie zijn nooit herleidbaar tot individuele personen! Als u desondanks bezwaar heeft dat uw gegevens door het Nivel gebruikt worden voor deze registratie kunt u dit aan de assistente doorgeven. In dat geval worden uw gegevens niet in de registratie van het Nivel opgenomen.

Mocht u meer informatie over het Nivel willen lezen kijk dan op de site van het Nivel: http://www.nivel.nl.